Gepubliceerd op 22 september, 2013 | door Dempsey Tamara

Workout Hang Power Cleans en Burpees

In deze aflevering laat Dempsey van CrossFit075 een workout zien waarin je hang power cleans afwisselt met burpees. De bedoeling van de workout is om zo snel mogelijk drie rondes van hang power cleans en burpees af te werken. De workout kun je in iedere gym doen, het enige wat je nodig hebt is een barbell.

In de eerste ronde doe je 21 hang power cleans gevolgd door 21 burpees. In de tweede ronde voltooi je 15 herhalingen en in de derde ronde zijn dat er 9.

Tussen de oefeningen en rondes is er geen rust. Je gaat dus in één keer door. Check de video voor alle details en weet je niet hoe je op de juiste manier een burpee uitvoert? Bekijk dan de speciale aflevering die we hebben gewijd aan de burpee.

Allemaal gelukt? Post hieronder je tijd!

Tags: , , ,Over Dempsey Tamara

Dempsey Tamara

Dempsey is een fanatiek atleet en tevens CrossFit level 1 trainer. Dempsey was in het verleden actief als American Football speler bij de Amsterdam Crusaders waar hij als aanvoerder meerdere malen het Nederlands kampioenschap won. Na zijn tijd bij de Crusaders heeft hij 2 jaar op hoog niveau gespeeld in de Verenigde Staten. In 2010 won hij het Nederlands kampioenschap gewichtheffen in de < 105kg klasse.


Tags: , , ,


Terug naar boven ↑
 • CrossFit subcategorieën

 • Nieuw

  Facebook

 • CrossFit 075

 • Voordat je begint!

  Warming-up

  Bekijk de aflevering

 • CrossFit 075

  CrossFit 075

  Bezoek CrossFit075.nl