Over Workout Squad

Workout Squad is opgericht door Kelly Cambach en Tom Oldenburg. Jarenlang is er door hen gebrainstormd over tientallen concepten waarvan 90% niet uitvoerbaar was om verschillende redenen. Workout Squad was één van die ideeën en tegelijkertijd uitvoerbaar. Door de kennis van online, video, marketing, fysiotherapie en fitness te combineren ontstond het idee om een platform te realiseren waarbij bezoekers duidelijk wordt uitgelegd hoe je efficiënt je doelen kunt behalen in de sportschool. Geen ellenlange artikelen met moeilijke termen maar duidelijke video’s in het Nederlands gesproken.

Vervolgens ontstond het idee om het platform breder te trekken zodat er een groter publiek kon worden bereikt. We wilden verschillende disciplines behandelen binnen de website met daarvoor diverse specialisten terwijl de onderwerpen naadloos op elkaar aansluiten. Zo ontstond het idee om voeding, CrossFit en home workouts (thuis trainen) er naast het fitness gedeelte bij te betrekken. Het geheel heeft de naam Workout Squad gekregen en iedere dag bekijken honderden mensen de video’s die gepubliceerd zijn/worden.

over-workout-squad

Workout Squad is trots om samen te mogen werken met Sanne Rooijmans, Dempsey Tamara en Steven van Oossanen als specialisten binnen het platform. Stuk voor stuk topsporters die hun sporen in het verleden hebben verdiend op verschillende vlakken. Zo brengt Sanne meer dan 10 jaar ervaring mee naar Workout Squad in onder andere gewichtheffen (Nederlands kampioen 2010), yoga en atletiek (3e NK atletiek op de meerkamp), was Dempsey in het verleden actief als American Football speler bij de Amsterdam Crusaders waar hij als aanvoerder meerdere malen het Nederlands kampioenschap won en is Steven oprichter en eigenaar van Change Fitness waar hij volledig eigen programma’s aanbiedt op het gebied van fitness.

Tom, mede-oprichter, is verantwoordelijk voor het fitness gedeelte. Door zijn specialisme op het gebied van fitness, krachttraining, revalidatie en persoonlijke begeleiding zal hij de kijkers voorzien van doeltreffende tips en informatie.

Daarnaast staat Workout Squad voor een stukje interactie. Waar de bedenkers/trainers van andere platformen vrijwel onbereikbaar zijn is het bij ons mogelijk om direct onder een video een vraag te stellen. Of dit nu gebeurt op YouTube, Facebook of op de website zelf, de specialist zal persoonlijk de vragen beantwoorden of zelfs meenemen in een volgende video.

Contact

Het hoofdkantoor van Workout Squad is gevestigd in Beverwijk en gemakkelijk bereikbaar door de ligging vlak langs de A9. Wil je een afspraak met ons maken of om een andere reden met ons in contact komen dan kun je een mail sturen naar info@workoutsquad.nl. Heb je een afspraak met ons klik dan hier voor een routebeschrijving. Wil je meer informatie over de adverteermogelijkheden op Workout Squad neem dan contact op met de afdeling sales.

schieland-18
Adresgegevens

Workout Squad
Schieland 18
1948 RM Beverwijk