Adverteren

Workout Squad bereikt met haar video’s dagelijks honderden tot duizenden mensen via zowel de website (www.workoutsquad.nl) als diverse social media. Zo trekken wij bezoekers naar onze website via Facebook, Twitter, YouTube, Google+, Pinterest en Flickr. Alle content is gemakkelijk en gratis te benaderen zonder dat daarvoor betaald hoeft te worden. Onze bezoekers ervaren dat als prettig en gebruiksvriendelijk en keren daardoor geregeld terug naar onze website. Een loyale fanbase dus!

Door de diversiteit aan onderwerpen binnen ons platform trekken wij een breed publiek. Van hardcore gym/kickboks fanatiekelingen tot healthy personen die op zoek zijn naar voedingstips. Ook de leeftijd loopt sterk uiteen, de meeste bezoekers vallen echter in de leeftijdscategorie van 18 tot 34 jaar. De gemiddelde bezoekduur ligt op 4 minuten waarbij 4 verschillende pagina’s worden bezocht. Met meer dan 13.000 bezoekers en 45.000 paginaweergaven per maand is Workout Squad een zeer interessant platform om te gebruiken als advertentiekanaal voor bedrijven die zich bevinden in de branche van voeding, sport of algehele gezondheid.

Adverteren op Workout Squad

Uw product of dienst onder de aandacht brengen bij de community van Workout Squad kan op meerdere manieren. Allereerst kunt u gebruik maken van een drietal bannerlocatie’s binnen onze website.

Banner aan de bovenzijde

Een banner aan de bovenzijde van de website is op iedere pagina voor de bezoeker zichtbaar. Een interessante positie omdat deze banner altijd zichtbaar zal zijn bij de opening van een pagina ongeacht de lengte of structuur van de desbetreffende pagina. Deze banner is echter niet zichtbaar op een smartphone of een tablet in portrait modus (staand).

Kosten: € 90 per week / € 270 per maand
Formaat: 468 x 60 pixels
Bestandstype: JPG of GIF

Banner aan de bovenzijde
Banner aan de rechterzijde

Ook een banner aan de rechterzijde keert op iedere pagina terug en is van formaat groter dan de banner aan de bovenzijde. Door dit grotere formaat is deze blikvanger uitstekend geschikt om uw boodschap op een effectieve manier op onze bezoeker over te brengen.

Kosten: € 90 per week / € 270 per maand
Formaat: 336 x 280 pixels
Bestandstype: JPG of GIF

Banner aan de rechterzijde
Banner onder een video of artikel

Op Workout Squad draait het uiteindelijk allemaal om de video’s en artikelen die wij plaatsen. Deze banner is zichtbaar onder iedere video en/of artikel op onze website en bevindt zich net onder de social media icoontjes op de pagina. Een aantrekkelijke plek omdat deze in het aandachtsveld ligt van de lezer!

Kosten: € 110 per week / € 330 per maand
Formaat: 728 x 90 pixels
Bestandstype: JPG of GIF

Banner onder een video of artikel

Website Takeover

Deze vorm van adverteren is verreweg het meest efficiënt omdat de complete website de Look & Feel krijgt van uw advertentiecampagne. Naast de drie verschillende bannerposities heeft u alle ruimte in de achtergrond van de website om uw boodschap te verspreiden. Het is echter wel zo dat de achtergrond alleen zichtbaar is voor desktop en laptop gebruikers en deze is niet klikbaar. De banners op de voorgrond zijn echter wel klikbaar en verwijzen naar het door u opgegeven doel. De achtergrond en de banners zijn door de complete website zichtbaar en zullen dus op iedere pagina terugkeren.

homepage-takeover

Website take-over van Skyfall (James Bond) ten tijde van de première van de film.

Kosten: € 400 per week / € 1.200 per maand
Bannerformaten: 468 x 60 pixels / 336 x 280 pixels / 728 x 90 pixels
Achtergrondformaat: Minimaal 1920 pixels breed en 1200 pixels hoog
Bestandstype: JPG of GIF

Social media aanbieding

In het verlengde van een bannercampagne is het aantrekkelijk om gedurende deze periode een aanbieding te lanceren via onze social media kanalen. Daarmee bereikt uw boodschap in één klap onze hele community via Facebook, Twitter en Google+. Natuurlijk kunt u dit ook los inzetten zonder bannercampagne maar het effect van de aanbieding wordt dan niet versterkt vanuit de website.

Kosten: Eenmalig € 50
Aan te leveren: Korte, pakkende tekst eventueel in combinatie met een afbeelding.
Bestandstype: JPG of PNG

Workout Gyms – Uw gym als decor voor onze video’s

Naast regulier adverteren bieden wij fitnesscentra een unieke manier om in contact te komen met de doelgroep. Dit doen wij door één of meerdere afleveringen bij u op locatie op te nemen. Samen met Tom Oldenburg, specialist van het Fitness kanaal, reizen wij af naar uw fitnesscentrum om deze op de kaart te zetten in Nederland. Indien aanwezig zal Tom daarbij bedrijfskleding dragen van uw fitnesscentrum voor optimale branding. Concreet ziet een aflevering er als volgt uit.

Introductie

De introductie van de aflevering zal buiten worden opgenomen, voor de ingang van uw fitnesscentrum, in verband met de optimale herkenning ervan. Daarnaast zal Tom tijdens zijn introductie refereren naar uw bedrijf en de locatie ervan. Zo is het voor de kijkers zeer duidelijk waar de aflevering is opgenomen. Ook wordt de invulling van de aflevering doorgenomen zoals de spiergroep(en) die behandelt gaat worden en de oefeningen die hij voor gaat doen.

De training

Na de introductie zal Tom starten met zijn training. Wellicht zijn er specifieke apparaten, of ander trainingsmateriaal, waarmee u onderscheidend bent met uw fitnesscentrum ten opzichte van de concurrentie. Daar zullen wij rekening mee houden tijdens het bepalen van de invulling van de aflevering om zo zaken aan bod te laten komen die u belangrijk vindt.

Afsluiting

Nadat de complete training is afgerond zal Tom de aflevering afsluiten. Daarbij wordt nogmaals herhaald waar de aflevering is opgenomen inclusief locatie en contactgegevens (internetadres zal in beeld verschijnen). Wij adviseren u om speciaal voor deze aflevering(en) een aanbieding te lanceren waar kijkers gebruik van kunnen maken om optimale conversie te creëren. Dit is natuurlijk optioneel, indien u een aanbieding heeft zal Tom ook daar naar refereren.

Plaatsing van de video

Wanneer de opnames achter de rug zijn zal de aflevering worden gemonteerd. Na montage zal de video eerst naar u worden verstuurd ter goedkeuring, indien u akkoord gaat met de aflevering zal deze worden geplaatst op ons YouTube kanaal. Al onze abonnees ontvangen daarvan een update en komen dus direct in aanraking met uw bedrijf. Vervolgens zullen wij de video plaatsen op onze website en bijbehorende social media kanalen waaronder ons Facebook kanaal. Op die manier is onze complete community (uw doelgroep!) op de hoogte van het bestaan van uw bedrijf. Zowel op de website als op YouTube zullen wij tevens een link plaatsen naar uw website. Dit zal in de toekomst een positief verschil uitmaken voor de vindbaarheid van uw website binnen populaire zoekmachines zoals Google.

Binnen de website zullen wij uw bedrijf tevens plaatsen onder het kopje Workout Gyms. Hier verschijnen alle fitnesscentra waarmee wij in het verleden hebben samengewerkt met een mini bedrijfspagina. Op deze mini bedrijfspagina is de opgenomen aflevering zichtbaar in combinatie met een wervende tekst en afbeeldingen van uw bedrijf. Ook zullen daar de contactgegevens weer terugkomen zodat mensen eenvoudig contact met jullie op kunnen.

Kosten: € 300 per aflevering (geen reiskosten binnen Noord-Holland, daarbuiten 20 cent per kilometer).

Hulp nodig bij ontwerp?

Workout Squad bezit over een eigen grafische studio die u van dienst kan zijn bij het ontwikkelen en ontwerpen van reclamecampagnes. Wilt u adverteren en moeten er nog banners worden opgemaakt dan is dat geen enkel probleem. Neem in dat geval contact met ons op via info@workoutsquad.nl en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Contact

Wilt u een bannercampagne lanceren, een aanbieding communiceren via ons Facebook kanaal, een aflevering laten opnemen bij u op locatie of een combinatie van deze reclamemogelijkheden? Neem vandaag nog contact op met onze afdeling sales via info@workoutsquad.nl. Indien u een combinatie van onze reclamemogelijkheden af wilt nemen kunnen wij tevens een op maat gemaakte prijs voor u opmaken. Vermeld in uw e-mail duidelijk uw bedrijfsnaam, eventuele website en een telefoonnummer.