Werken bij

Workout Squad bestaat uit een team van spontane en sportieve mensen die maar één doel hebben; Workout Squad op de health & fitness kaart van Nederland zetten. En daar zijn we hard naar op weg! Workout Squad is gestart in het voorjaar van 2012 en iedere dag krijgt de community rondom Workout Squad meer en meer vorm.

De belangrijkste sleutel voor succes is kwalitatieve content. Informatie die voor bezoekers interessant is zonder dat ze daarvoor hoeven te betalen. Wil jij daaraan bijdragen en past jouw profiel in één van de onderstaande functies? Neem dan contact met ons op!

Gezocht: schrijvers m/v (op vrijwillige basis)

Heb jij kennis op het gebied van gezondheid, voeding, kracht- en/of conditietraining? Dan is dit jouw kans! Workout Squad is namelijk op zoek naar schrijvers voor het publiceren van nieuws en/of artikelen.

Wat verwachten wij van jou?

Je hebt kennis op één (of meerdere) van de bovenstaande gebieden en vindt het leuk om deze kennis te delen met een groot publiek. Ervaring op het gebied van schrijven is een pré maar niet noodzakelijk. Wat wij veel belangrijker vinden is dat je gemotiveerd bent. Je schrijft met enige regelmaat een artikel voor Workout Squad. Dit doe je wanneer het jou uitkomt en wanneer jij er tijd voor hebt. Zeer flexibel dus! Ondanks dat zouden wij het appreciëren als je minimaal tweewekelijks een artikel oplevert om de interesse in het onderwerp binnen de community hoog te houden.

Wat kun je van ons verwachten?

Workout Squad bestaat uit een spontaan team van jonge mensen waarvan jij deel uit kunt gaan maken. Je kennis kun je direct delen met de community van Workout Squad en wordt gelezen door duizenden mensen. Daarnaast publiceren we je artikelen niet alleen op onze website maar ook op ons Facebook en Twitter kanaal. In de artikelen mag je, indien gewenst, reclame maken voor je eigen website. Onder ieder artikel van jou is tevens ruimte voor informatie over jou, als schrijver. Goed voor je naamsbekendheid dus! Wij staan verder zeer open voor jouw inbreng in Workout Squad. Heb je dus leuke ideetjes, bij ons kun je ze kwijt!

Tevens ben je van harte welkom om mee te gaan naar opnames van Workout Squad. Zo kun je onder andere kennismaken met Semmy Schilt, vijfvoudig wereldkampioen kickboksen, tijdens de opnames voor het fighting kanaal.

De artikelen kun je van huis uit schrijven en naar ons verzenden maar je bent ook welkom op het hoofdkantoor van Workout Squad in Beverwijk. Wij hebben een stijlvol bureau met stoel en computer voor je klaarstaan! In ons hoofdkantoor hebben we een moderne fitnesszaal waar je zelf kunt werken aan je kracht en conditie mocht je daar behoefte aan hebben.

Financiële vergoeding

Deze functie gaat puur over het opdoen van ervaring, het werken aan je CV, het verspreiden van jouw kennis en het samenwerken in een leuk team wat wellicht leuke kansen biedt voor je toekomst. Aan deze functie zit momenteel geen financiële vergoeding vast.

Interesse?

Interesse om je bij ons team aan te sluiten? Mail ons dan naar info@workoutsquad.nl met je naam, motivatie, kennis en eventueel eerder geschreven artikelen. We verwelkomen je graag in ons team!