Gepubliceerd op 2 oktober, 2012 | door Tom Oldenburg

#9 Train je biceps met de Seated Dumbbell Bicep Curls

Let op: De originele aflevering is te vinden op de website van Trainer Tom.
Nieuwe afleveringen zullen alleen nog op www.trainertom.nl worden gepubliceerd.

De meeste mensen die hun biceps trainen doen dat staand en hebben de neiging, wanneer het zwaar wordt, te gaan compenseren. Op dat moment ben je niet meer volledig met je biceps bezig. We noemen dat ook wel ‘smokkelen’.

Met de oefening die ik behandel in deze aflevering zorg je ervoor dat de concentratie volledig ligt op de biceps tijdens de oefening. Compenseren is dan niet meer mogelijk en je zult merken dat je je biceps met een iets lager gewicht zult trainen dan dat je gewend bent.

Heb je vragen over de seated dumbbell bicep curls of het trainen van je biceps? Laat het mij weten via de comments hieronder en wie weet neem ik jouw vraag mee in één van m’n volgende afleveringen.

Tags: , , , , ,Over Tom Oldenburg

Tom Oldenburg

Ooit geboren in Castricum en tegenwoordig woonachtig in Amsterdam. Tom is werkzaam als Fysiotherapeut en daarnaast in te huren als Personal Trainer. Zijn specialismen op het gebied van fitness, krachttraining, revalidatie en persoonlijke begeleiding heeft hij al van jongs af aan opgebouwd. Op bovenstaande punten zal hij jou voorzien van doeltreffende tips en informatie.


Tags: , , , , ,


Terug naar boven ↑
 • Filter op spiergroep

 • Nieuw

  Facebook

 • Buikspieroefeningen voor thuis

  Buikspieroefeningen voor thuis

  Bekijk de aflevering

 • Personal trainer nodig?

  Personal Trainer Amsterdam

  Meer informatie