Personal Trainer Amsterdam

Personal Trainer Amsterdam

Personal Training, revalidatie & massage

Zo’n 10 jaar geleden ben ik begonnen te werken in een healthcenter waar ik zelf geregeld trainde. Door mijn leergierigheid en enthousiasme ben ik als Fitness Instructeur in het vak gerold en heb me zo door de jaren heen ontwikkeld als personal trainer, fysiotherapeut en massage therapeut. Ik haal mijn energie en motivatie uit het oplossen van lichamelijk problemen in de breedste zin van het woord.

Aan de slag

Wat ik graag wil weten is wat jouw motivatie is om je doel te bereiken. Dit doel kan wellicht te maken hebben met meer tevredenheid over je lichaam, sportspecifieke mijlpalen die je wilt behalen of blessures/pijnklachten waar je vanaf wilt. Wat de reden ook is, door middel van een uitgebreid intakegesprek zal duidelijk worden welke weg we gaan bewandelen, waarin ik de leidraad zal uitstippelen.

De focus zal vervolgens komen te liggen op persoonlijke trainingen of behandelingen. De invulling van de training zal, afhankelijk van de doelstelling, kunnen bestaan uit dynamische/statische oefeningen, plyometrie, balans/stabiliteit training, kracht/spiermassa training, onderdelen gericht op conditie/uithoudingsvermogen en sportspecifieke situaties. Door regelmatig te evalueren zal gedurende het hele traject de focus op het doel gericht blijven.

Tom Oldenburg

Regio
Amsterdam

Tarief
Vanaf € 50,- per les

Focus
Personal Training, revalidatie & massage

Opleidingen
Hogeschool van Amsterdam – Fysiotherapie
Ace International – Personal Trainer

Afspraak maken

Wil je Tom als personal trainer inhuren? Neem dan contact met hem op via tom@workoutsquad.nl en vermeld daarbij duidelijk je wensen en contact-gegevens.

Tom traint en behandelt alleen klanten in de regio van Amsterdam.

Neem contact op met Tom