Gepubliceerd op 1 oktober, 2012 | door Tom Oldenburg

Introductie Fitness

Ben je op zoek naar fitness oefeningen, volledige workouts en trainingstechnieken? Dan zit je in het kanaal van Tom helemaal goed!

In deze introductie video gaat Tom in op het stellen van doelen. Ga niet zomaar naar de sportschool maar stel je doel eerst vast. Enkele voorbeelddoelen zijn:

 • Afvallen
 • Spiermassa kweken
 • Conditie verbetering

Tweede stap is het meetbaar maken van deze doelen. Er zijn verschillende manieren om progressie meetbaar te maken. Dit kan simpel met een meetlint of weegschaal maar je zult het ook merken aan de gewichten die je gebruikt tijdens je workout. Kun je zwaarder trainen dan is sprake van vooruitgang.

Logisch
Bovenstaande zal waarschijnlijk erg logisch klinken. In de praktijk blijkt alleen dat lang niet iedereen op deze manier bezig is met fitness en zomaar wat doet in de sportschool. Workout Squad brengt daar verandering en voorziet jou gratis van trainingen, schema’s, tips en nog veel meer.

Houd ons in de gaten via deze website of via ons Facebook of YouTube kanaal.
Tags: ,Over Tom Oldenburg

Tom Oldenburg

Ooit geboren in Castricum en tegenwoordig woonachtig in Amsterdam. Tom is werkzaam als Fysiotherapeut en daarnaast in te huren als Personal Trainer. Zijn specialismen op het gebied van fitness, krachttraining, revalidatie en persoonlijke begeleiding heeft hij al van jongs af aan opgebouwd. Op bovenstaande punten zal hij jou voorzien van doeltreffende tips en informatie.


Tags: ,


 • Fernando

  Hey Tom,

  ik ben pas begonnen met trainen en ben super gemotiveerd om er helemaal voor te gaan. Ik ben 1.70 en weeg nu 75 kilo, dat is dus wel iets te zwaar. Het valt allemaal nog mee, want er is nog maar een klein buikje te zien. Wat kan ik nu het beste doen ? Kan ik meteen krachttraining gaan doen of moet ik eerst afvallen ? Mijn uiteindelijke doel is om van dat buikje af te komen en gespierder te worden.

  Groetjes Fernando

Terug naar boven ↑
 • Nieuw

  Facebook

 • Buikspieroefeningen voor thuis

  Buikspieroefeningen voor thuis

  Bekijk de aflevering

 • Personal trainer nodig?

  Personal Trainer Amsterdam

  Meer informatie