Gepubliceerd op 1 oktober, 2012 | door Dempsey Tamara

Introductie CrossFit

Ben je op zoek naar CrossFit oefeningen en volledige workouts? Dempsey Tamara, coach bij CrossFit075, legt het je in het CrossFit kanaal allemaal uit.

In deze video geeft Dempsey je een introductie in de wereld van CrossFit. Anders dan bij het fitness en thuis trainen kanaal draait het bij CrossFit voornamelijk om workouts die je zo snel mogelijk moet volbrengen. CrossFit wordt steeds populairder en daarnaast zijn er verschillende wedstrijden in binnen- en buitenland waar je als CrossFitter aan mee kunt doen.

Check de bovenstaande video en het kanaal voor alle details en wil je zelf een keer onder begeleiding van Dempsey een training volgen houdt dan CrossFit075.nl in de gaten voor gratis try-outs. Je vindt CrossFit075 op de Industrieweg 20D in Wormer.

Alle video’s omtrent CrossFit worden daarnaast ook gepubliceerd op ons Facebook en YouTube kanaal, zo hoef je dus geen aflevering te missen!
Tags: ,Over Dempsey Tamara

Dempsey Tamara

Dempsey is een fanatiek atleet en tevens CrossFit level 1 trainer. Dempsey was in het verleden actief als American Football speler bij de Amsterdam Crusaders waar hij als aanvoerder meerdere malen het Nederlands kampioenschap won. Na zijn tijd bij de Crusaders heeft hij 2 jaar op hoog niveau gespeeld in de Verenigde Staten. In 2010 won hij het Nederlands kampioenschap gewichtheffen in de < 105kg klasse.


Tags: ,


Terug naar boven ↑
 • CrossFit subcategorieën

 • Nieuw

  Facebook

 • CrossFit 075

 • Voordat je begint!

  Warming-up

  Bekijk de aflevering

 • CrossFit 075

  CrossFit 075

  Bezoek CrossFit075.nl