Fitness video’s

Op zoek naar fitness video’s? Bij Workout Squad ben je aan het juiste adres! Wij hebben duidelijke video’s voor je, in het Nederlands gesproken, waarin we oefeningen laten zien en erbij vertellen welke spiergroep je hiermee traint. Geen onzin maar gewoon recht voor je raap video’s zonder reclame en volledig gratis.

De video’s worden gepresenteerd door Tom Oldenburg. Hij is specialist op het gebied van fitness en fysiotherapie en vertelt je exact wat wel goed is en wat niet. Omdat er op internet fora heel veel geschreven wordt door fitness hobbyisten raak je al snel de weg kwijt en na uren zoeken en lezen heb je vaak geen idee meer wat je nou wel of niet moet geloven. Stop met het lezen van duizenden topics en check gewoon onze video’s, wel zo gemakkelijk.

Wij hebben een onderverdeling voor je gemaakt om het zo overzichtelijk mogelijk te houden. Zo hebben we een subcategorie waarbij diverse losse oefeningen worden besproken, een subcategorie met volledige workouts die je kunt doen in de sportschool en een subcategorie waar we meer vertellen over trainingstechnieken (bijvoorbeeld supersets etc.).

Maak hieronder een keuze en heb je vragen laat het dan onder een video weten en wie weet neemt Tom jouw vraag mee in één van z’n kijkersvragen afleveringen.

losse-fitness-oefeningen
volledige-fitness-workouts
trainingstechnieken