Fitness oefeningen voor thuis

Wil je aan je kracht en conditie werken en heb je geen zin of niet de mogelijkheid om naar een sportschool te gaan? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een hele categorie met fitness oefeningen voor thuis!

Steven van Oossanen, oprichter van Change Fitness, legt in verschillende video’s diverse oefeningen uit die je gemakkelijk thuis zelf uit kunt voeren. Heb je alle losse oefeningen onder de knie? Dan kun je door naar de volledige workouts. Dit zijn dus trainingen die je thuis kunt volgen aan de hand van de instructies van Steven. Hij vertelt je in welke volgorde je de oefeningen uit moet voeren en hoeveel herhalingen je daarbij moet maken.

Heb je ook alle workouts onder de knie? Dan kun je door naar de Tabata workouts. Deze zijn nog een stukje pittiger, hierbij doe je oefeningen voor 20 seconden en neem je vervolgens 10 seconden rust. De oefening voor je 8 keer uit, dus 8 keer 20 seconden. Dit lijkt wellicht wat weinig maar hiermee haal je het uiterste uit je lichaam en ben jij in shape voor de zomer.

Klik op één van de onderstaande categorieën om de oefeningen/workouts te bekijken.

losse-oefeningen
thuis-workouts
tabata-workouts