CrossFit schema

Op zoek naar alle CrossFit workouts die er zijn? In de onderstaande afbeelding vind je ze allemaal terug. Om duidelijk te laten zien hoe je de oefeningen en/of workouts uitvoert maakt Workout Squad video’s die Nederlands zijn gesproken en volledig gratis zijn te bekijken via ons CrossFit kanaal.

CrossFit schema

Voor het tonen van de juiste uitvoering van alle oefeningen en workouts werken wij samen met de twee beste CrossFitters van Nederland, Dempsey Tamara en Sanne Rooijmans. Zij hebben tevens hun eigen CrossFit gym geopend in Wormer onder de naam CrossFit075. Het CrossFit kanaal is opgesplitst in drie subcategorieën. Zo hebben we een categorie welke zich volledig focust op de voorbereiding van je workout waarbij opwarmen en stretchen centraal staan, een categorie waarbij puur en alleen de verschillende oefeningen worden behandeld en een categorie met volledige workouts (ook wel WODs genoemd).

Klik op één van de onderstaande onderwerpen om de video’s te bekijken. Heb je vragen over een oefening of workout? Post je vraag dan onder de video en Dempsey of Sanne zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden!

Voorbereiding CrossFit
CrossFit oefeningen
CrossFit Workouts